Produkter
  Filters
  Instillinger
  Søke

  Genwec

  Se som Nett Liste
  Sorter etter
  Vise per side

  Hårføner Shaver (m/innstikk) WHITE 1400W

  795,00 995,00
  Varenr: 100008 Varm luft hårføner med veggfeste. Både kabinett og hårføner er laget i hvit solid ABS-plast. Braketten er festet til veggen med to skruer. På forsiden av føneren er det en hovedbryter med en indikatorlampe og to uttak for barbermaskin: Enten 110 V (for utenlandsbesøk) eller 230 V for norske maskiner. Egnet for hotellrom, treningssentre, garderober o.l. Leveres komplett m/ledning og støpsel. (Kan selvfølgelig også kobles direkte til strøm). På forsiden av pistol-type håndtaket, er det en bryter med tre posisjoner: ‘C’ - minimal strøm / kald luft, ‘1’ - minimal strøm / varm luft og ‘2’ maksimale strømnings / varm luft. For å bruke hårføneren kontinuerlig må knapp på baksiden av håndtaket trykkes og holdes inne. Dette hindrer hårføner og bli slått på utilsiktet.

  Hårføner-/hårtørker Lozmatic Shaver 950W

  895,00
  Varm luft hårføner med veggfeste og slange . Hårføner er laget i hvit ABS-plast. Braketten er festet til veggen med to skruer. Hårføneren vil starte automatisk når du tar i håndtaket. En bryter er plassert i den delen av braketten hvor håndtaket henges opp -Usynlig når håndtaket er festet, med tre hastighetsinnstillinger .

  Hårføner-/tørker Basic Hvit 1200W

  419,00
  Varenr: 100038 Varm luft hårføner (pistoltype) med veggfeste. Den er laget i hvit ABS-plast. Braketten festes til veggen med to skruer. To luftstrøm hastigheter / tre temperatur alternativer. På forsiden av føneren er det en hovedbryter med en indikatorlampe. På baksiden av pistolhåndtaket, er det en bryter med to posisjoner: ‘MAX’ - maksimal kraft og maksimal varmluft, ‘MIN’ - minimalt med varmluft. For å bruke hårføner kontinuerlig, må knappen plassert på forsiden av håndtaket trykkes og holdes nede. Dette stopper også hårføneren fra å bli slått på ved et uhell.

  AVFALLSBEHOLDER "POMPEI" Black 23 LTR i MATT RUSTFRITT STÅL -

  1665,00
  Varenr:100217 En 23 liters veggmontert avfallsbeholder m/åpen løsning av AISI 304 rustfritt stål og matcher alle øvrige produkter i vår børstet rustfrie Pompei-design serie. Kantene fra toppen og bunnen er bøyde/avrundet for å gi høyere sikkerhet under bruken og for å unngå skader. Produktet er festet til veggen med fire skruer. Beholderen har en satin finish som sikrer tilstrekkelig motstand mot korrosjon. Produktet størrelse: H: 435 x B: 360 x D: 160 mm.

  AVFALLSBEHOLDER 23 LTR i BØRSTET RUSTFRITT STÅL

  995,00
  Varenr: 100026 23 liters veggmontert avfallsbeholder m/åpen løsning av AISI 304 rustfritt stål og matcher alle øvrige produkter i vår børstet rustfrie GEN-design serie. Kantene fra toppen og bunnen er bøyde/avrundet for å gi høyere sikkerhet under bruken og for å unngå skader. Produktet er festet til veggen med fire skruer. Beholderen har en satin finish som sikrer tilstrekkelig motstand mot korrosjon. Produktet størrelse: H: 435 x B: 360 x D: 160 mm.

  SANITETSBINDBEHOLDER m/lokk 7 LTR BØRSTET RUSTFRITT STÅL

  650,00
  Varenr: 100029 Veggmontert. Materiale: AISI 304 Rustfritt stål og matcher alle øvrige produkter i vår børstet rustfrie GEN-design serie. Bøyde/avrundet kanter som gir sikkerhet ved bruk. Låsbart bunndeksel. Topp- og bunndeksel med full lengde m/ piano hengsler. Topplokket har tofinger-håndtak på begge sider for enkel åpning. Låsbar bunn som er enkel å fjerne. Produktet er festet til veggen med fire skruer. Vesken har en satin finish som sikrer tilstrekkelig motstand mot korrosjon. Produktet's mål: H: 279 x B: 235 x D: 108 mm. Vekt: 1,55 kg.

  Genwec

  Filter by:

  Clear All
  Min: 419 Max: 3500
  kr419 kr3500