Produkter
  Filters
  Instillinger
  Søke

  World Dryer

  Se som Nett Liste
  Sorter etter

  World Dryer VERDEdri ™ Turbo - Gir overlegen hygiene gjennom HEPA-filtrering

  6750,00 7497,00
  Varenr: 100000 VERDEdri ™ er en høy hastighet (Turbo) håndtørker som idag er en våre 3 bestselgere. ADA kompatibel håndtørker med HEPA filtreringssystem som renser luften 99,97% for bakterier. Tørkeren er utstyrt med SteriTouch antibakteriell teknologi som hemmer veksten av bakterier, mugg og sopp på tørkerens overflater. VERDEdri ™ er ekstremt energieffektivt, benytter kun 950 watt strøm og kommer med justerbar hastighets motor med kontroller-funksjon for å imøtekomme et kommersiell sanitærroms miljø. Rask tørketid på kun 12 sek. Du får en besparelse i forbruk kontra håndtørkepapir på hele 99%. Farge: hvit. NB! Sendes fraktfritt.

  World Dryer SMARTdri Plus™ Turbo

  4990,00
  Varenr: 100015 World Dryer SMARTdri Plus™ Turbo håndtørker Hvit - Tørker hendene på 10 sek. Test vinner, ideelt til HØYT-trafikkerte områder. Vår mest solide håndtørker som tåler skikkelig juling og blir kalt vår "råtass" og er en av våre 3 bestselgere. Velges på områder der man kan forvente at produktet utsettes for tøff behandling. SMART dri Plus ™ turbo høyhastighets håndtørker er den MEST energieffektive, solide, hygieniske og holdbare håndtørker på markedet i dag. SMART dri Plus ™ tilbyr den lengste levetiden for turbo håndtørkere. Den intelligente, fleksible kontroll- tilpassing av luftstrømmen, støynivå og oppvarmings alternativer for å tilpasse ethvert brukerområde. Dette er vår "tøffeste" og mest solide håndtørker. Tåler skikkelig juling. Brukes der man ikke behøver HEPA filter for rensing av luften. NB! Sendes fraktfritt.

  World Dryer SMARTdri Plus™ Turbo - Børstet Alu

  5995,00
  Varenr: 100058 World Dryer SMARTdri Plus™ Turbo håndtørker børstet Alu - Tørker hendene på 10 sek. Test vinner, ideelt til HØYT-trafikkerte områder. Vår mest solide håndtørker som tåler skikkelig juling og blir kalt vår "råtass" og er en av våre 3 bestselgere. Velges på områder der man kan forvente at produktet utsettes for tøff behandling. SMART dri Plus ™ turbo høyhastighets håndtørker er den MEST energieffektive, solide, hygieniske og holdbare håndtørker på markedet i dag. SMART dri Plus ™ tilbyr den lengste levetiden for turbo håndtørkere. Den intelligente, fleksible kontroll- tilpassing av luftstrømmen, støynivå og oppvarmings alternativer for å tilpasse ethvert brukerområde. Dette er vår "tøffeste" og mest solide håndtørker. Tåler skikkelig juling. Brukes der man ikke behøver HEPA filter for rensing av luften. NB! Sendes fraktfritt.

  World Dryer SLIMdri ™

  3950,00
  SLIMdri ™ håndtørker er perfekt for alle små kommersielle toalettrom pga sin smale utforming. Den er utstyrt med av/på varmestyring, stilig design med lav profil med fleksible utgaver som f.eks. hvit eller børstet stål utgave. Håndtørkeren med sin flotte design passer til ethvert sanitærroms-miljø.

  World Dryer Airforce Turbo Hvit - Vår nye bestselger!

  3998,00
  Varenr: 100007 World Dryer Airforce Turbo håndtørker Hvit - Tørker hendene på 12 sek. AIRFORCE er en automatisk hurtig-tørkende (turbo) miljøvennlig håndtørker og er en av våre 3 bestselgere. Den er energibesparende, hygienisk og rask. Den har et forbruk på kun 1100 W, mot tidligere 1600 W. Det er godt over 30% besparelse i strømforbruket (hele 500 W). Den er bedre energibesparende enn de fleste konkurrerende turbo håndtørkere. Støynivået er redusert fra 78- til 72 dBA. Den er i tillegg over kr 300,- billigere enn vår tidligere bestselger. Les mer info nederst på denne siden. NB! Sendes fraktfritt.

  Stellebord Dry Baby - Til offentlig bruk - Vår bestselger!

  4495,00 4990,00
  Varenr: 100005 Stellebordet er vegghengt horisontalt som tilbyr gode funksjoner som forbedrer komfort og sikkerhet. Praktisk, plassbesparende stellebord til sikkert og hygienisk bleieskift på offentlige toaletter med begrenset plass til rådighet. Etter endt bruk klappes stellebordet lett opp mot veggen, og bordet tar dermed et minimum av plass. Dry Baby er designet, utviklet og produsert for å møte de tøffeste standarder i markedet. Brukersteder: Bensinstasjoner-Legekontor-Barnehager-Sykehus-Flyplasser-Tog-og Buss stasjoner-Kjøpesentre, Spisesteder osv. Leveres med opplysningsskilt (festes på ytterdør) som forteller at her finnes det et stellebord. Farge: Grå. Frakt kun kr 180,-

  HEPA filter for VERDEdri ™ Turbo Håndtørker

  770,00 895,00
  Utskiftbart HEPA filter for VERDEdri ™ Turbo Håndtørker

  AIRSTYLE HÅRFØNER/-TØRKER M/TRYKKNAPP

  4660,00
  Varenr: 100010 World Airstyle hårføner er designet for helse og velvære for fastmontering i riktig ståhøyde. Brukersteder som trenings-studioer, garderober, svømmehaller, idrettsanlegg og skoler. Har en 80-sekunder turnus med høy tørke-effekt på 2300 W. Airstyle er en av de sikreste og høy-vandal-resistente hårføner i markedet med 5 års garanti.

  World Dryer Airforce Turbo Børstet Aluminium

  4495,00
  Varenr: 100014 World Dryer Airforce Turbo håndtørker i børstet Alu - Tørker hendene på 12 sek. AIRFORCE en en automatisk hurtig-tørkende (turbo) miljøvennlig håndtørker. Den er energibesparende, hygienisk og rask. Den har et forbruk på kun 1100 W-, mot tidligere 1600 W. Det er godt over 30% besparelse i strømforbruket (hele 500 W). Den er bedre energibesparende enn de fleste konkurrerende turbo håndtørkere. Støynivået er redusert fra 78- til 72 dBA. Les mer info nederst på denne siden. NB! Sendes fraktfritt.

  World Dryer Airforce Turbo Børstet Rustfritt Stål

  4990,00
  Varenr: 100028 World Dryer Airforce Turbo håndtørker i børstet rustfritt stål - Tørker hendene på 12 sek. AIRFORCE en en automatisk hurtig-tørkende (turbo) miljøvennlig håndtørker. Den er energibesparende, hygienisk og rask. Den har et forbruk på kun 1100 W-, mot tidligere 1600 W. Det er godt over 30% besparelse i strømforbruket (hele 500 W). Den er bedre energibesparende enn de fleste konkurrerende turbo håndtørkere. Støynivået er redusert fra 78- til 72 dBA. Den er i tillegg nesten kr 400,- billigere en vår tidligere bestselger i rustfritt stål. Les mer info nederst på denne siden. NB! Sendes fraktfritt.

  World Dryer

  Filter by:

  Clear All
  Min: 770 Max: 6750
  kr770 kr6750