HÅNDTØRKERE/HAND DRYERS

Håndtørkere som erstatter papirhåndklær.

preload spinner

Norges største utvalg i håndtørkere. Vi har hjerte for miljøet og sier følgende: Tenk miljø – papir adjø!  Vår spesielle Turbo håndtørker (Verde dri) som bl.a. anbefales av WHO (Verdens Helseorganisasjon) blir nå levert med Hepa filter som renser luften 99,97% for bakterier. Besparelsen på å bruke en håndtørker kontra håndtørkepapir nærmer seg mellom 95-99%. 

Håndtørkere fra World Dryer er en utmerket erstatning for håndtørkepapir i mange sammenhenger, som for eksempel offentlige bygninger, skoler, idrettsanlegg, svømmehaller og mer. Disse tørkerne er spesielt utviklet for å gi en rask og effektiv tørking av hendene, samtidig som de gir en hygienisk løsning som reduserer spredning av bakterier og virus.

Ved å bruke håndtørkere fra World Dryer i stedet for håndtørkepapir, kan du spare opptil 95% av kostnadene knyttet til håndtørkepapir. Dette skyldes at håndtørkere fra World Dryer er laget for å vare lenge og krever minimalt med vedlikehold. De er også mer miljøvennlige enn håndtørkepapir, da de ikke produserer avfall og ikke krever at trær blir felt for å lage papir.

World Dryer SMARTdri Plus™ Turbo håndtørker er en av de mest populære modellene som tilbys av Lozen.no. Denne håndtørkeren er ideell for høyt trafikkerte områder og kan tørke hendene på så lite som 10 sekunder. Den har også en intelligent kontroll som tilpasser luftstrømmen, støynivået og oppvarmingsalternativene for å tilpasse seg ethvert brukerområde. SMART dri Plus ™ turbo høyhastighets håndtørker er den mest energieffektive, solide, hygieniske og holdbare håndtørkeren på markedet i dag. Den bruker 40% mindre energi enn konkurrerende høyhastighets håndtørkere og bare 12% energi av tradisjonelle håndtørkere, noe som gir reduserte driftskostnader.

World Dryer SMARTdri Plus™ Turbo håndtørker er også utstyrt med Steri Touch antibakteriell teknologi som hemmer veksten av bakterier, mugg og sopp som forlenger håndtørkerens levetid. Den har også IP 24 beskyttelse mot skadelig vanninntrenging og en automatisk infrarød sensor for automatisk drift. Håndtørkeren har en vekt på 5,2 kg og et støynivå på 63dB / 77dB. 

VERDEdri ™ er en høy hastighet (Turbo) håndtørker. Kommer med HEPA filtreringssystem som renser luften 99,97% for bakterier. Tørkeren er utstyrt med SteriTouch antibakteriell teknologi som hemmer veksten av bakterier, mugg og sopp på tørkerens overflater. VERDIdri ™ er en ekstremt energieffektiv, benytter kun 950 watt strøm og er fleksibel da man kan justere mellom to hastigheter for å kontrollere luftstrømmen og lydnivået. Rask tørketid: Tørker hendene på så lite som 12 sekunder. Du får en besparelse i forbruk kontra håndtørkepapir på hele 99%. Farge: Hvit. Verdens helseorganisasjon (WHO) foreslår en effektiv og sikker tørking med en elektrisk håndtørker eller papirhåndklær. Håndtørkeren er også mer miljømessig og økonomisk bærekraftige enn papir.

Lozen.no tilbyr også andre modeller av håndtørkere fra World Dryer, inkludert World Dryer Airforce Turbo Hvit og World Dryer VERDEdri ™ Turbo, Hvit. Disse modellene er også utviklet for å gi en rask og effektiv tørking av hendene, samtidig som de gir en hygienisk løsning som reduserer spredning av bakterier og virus.