Tilbud
Håndtørker World Dryer Airforce Turbo Hvit - Vår nye bestselger!

Håndtørker World Dryer Airforce Turbo Hvit - Vår nye bestselger!

4.990,00 NOK 5.225,00 NOK

(ekskl. mva.)

Veil. salgspris 5.225,00 NOK (ekskl. mva.)


 • 12 sek tørketid, ideelt til HØYT-trafikkerte områder
 • 2 - 3 ganger lengre levetid enn konkurrerende turbo håndtørkere
 • Bruker 40% mindre energi enn konkurrerende høyhastighets håndtørkere
 • Automatisk drift ved en automatisk infrarød sensor
 • 5 års garanti 
 • Besparelse i forbruk kontra håndtørkepapir på hele 95% 
 • Tenk miljø - papir adjø!

Modell/varenr.: 100007
Vekt: 5 kg.
stk.

World Dryer Airforce Turbo håndtørker Hvit - Tørker hendene på 12 sek. AIRFORCE er en automatisk hurtig-tørkende (turbo) miljøvennlig håndtørker og er en av våre 3 bestselgere. Den er energibesparende, hygienisk og rask. Den har et forbruk på kun 1100 W, mot tidligere 1600 W. Det er godt over 30% besparelse i strømforbruket (hele 500 W). Den er bedre energibesparende enn de fleste konkurrerende turbo håndtørkere. Støynivået er redusert fra 78- til 72 dBA. Den er i tillegg over kr 500,- billigere enn vår tidligere bestselger. Les mer info nederst på denne siden. 

Håndtørker World Dryer Airforce Turbo - hvitt stålkabinett

 1. Airforce er en automatisk hurtig-tørkende (turbo) og miljøvennlig håndtørker. Den er energibesparende, hygienisk og rask.
 2. Den er produsert med patentert "SteriTouch" antibakteriell teknologi som reduserer oppbygging og spredning av bakterier, mugg og sopp
 3. Slank moderne utforming som passer til ethvert sanitærrom
 4. Rask tørketid på kun 12 sekunder
 5. Energieffektiv: Bruker bare 48% energi sammenlignet med tradisjonelle håndtørkere
 6. 30% mer energibesparende enn konkurrerende turbo håndtørkere
 7. Kostnadsbesparende: 95% kostnadsbesparelse sammenlignet med papir-håndtørk
 8. Hygienisk: "SteriTouch" antibakteriell teknologi som hemmer vekst av bakterier, mugg og sopp. Den forlenger også håndtørkerens levetid
 9. Automatisk drift: Berøringsfri håndtørker med infrarød sensor som fremmer sunn hygiene
 10. Ved hjelp av en patentert teknologi tvinges luften gjennom 11 dyser i en meget høy kvalitet
 11. Enkel service løsning, oppbygget med enkle utskiftbare komponenter
 12. Forbruk: 1100 Watt med en Rask tørketid
 13. Størrelse: H: 272mm B: 226mm D: 165mm
 14. Vekt 3,9kg
 15. Støynivå: 72 dB
 16. 5 års garanti
 17. IP24 beskyttelse mot skadelig vanninntrenging

Kast inn håndkleet: Hjelp til med å gjenopprette jorden vår med en papirfri løsning

Alejandra Edwards-Garcia, markedsanalytiker

Visste du at papir-industrien er den femte største forbrukeren av energi? Det er riktig. Den bruker fire prosent av verdens energi. Det anslås at 253 liter bensin er nødvendig for å produsere ett tonn jomfruelig (nyfiber) papir.

Selv om de fleste papirvarer pleier å være resirkulerbare, er mange ting som tørkepapir ikke det. De fleste av disse varene er laget av resirkulert papirmasse som ikke kan gjenbrukes. Et stort globalt deponi-problem skyldes 254 millioner tonn tørkepapir som blir kastet hvert år.

Når verden går tilbake til sin normale drift, kan vi ikke gå tilbake til virksomheten som vanlig. Denne jorddagen 2021, la oss hedre temaet for Restore Our Earth ™ ved å gjøre små endringer i vår daglige drift. Endringer kan variere fra skogplanting til små, men viktige tiltak som opprydding eller til og med å begrense papirforbruket fra planeten vår. Sammen kan vi gjøre vår del i dag for en bedre morgen.

Oppgrader til papirløs for å få disse fire fordelene ved anlegget/firmaet.

1. Bærekraft

Her er den virkelige kostnaden for papir. Papirhåndklær-produksjon er dobbelt så energikrevende som håndtørkere og skaper flere klimagasser. Et tonn resirkulert papir forbruker 7000 liter vann, 360 liter olje, 158 millioner BTU -energier og 86 kilo forurensninger som går ut i atmosfæren. I løpet av levetiden vil bare en håndtørker produsere 3,0 tonn mindre CO2 enn produksjon av papirhåndklær. Til sammen kan World Dryer håndtørkere spare 250 000 trær på ett år.

 

 

2. Kostnadsbesparelser

Å spare trær kan også hjelpe deg med å spare penger. En mellomstor restaurant kan bruke opptil 3562,50 dollar (ca Nok kr 35648,-) på papir mot 28,90 dollar (ca Nok kr 289,-) på en håndtørker i løpet av et år. Spar opptil 99% med en papirløs løsning. Når det gjelder besparelser, er tid også penger. Papirhåndklær øker avfallsmengden i  virksomheten din, litt etter litt til man ser overfylte søppelkasser og som skaper mer arbeid for personalet ditt. Stol på en løsning som hjelper deg å spare tid, arbeid og penger.

3. Pålitelighet

Håndtørkere er en løsning som aldri går tom eller krever konstant utsetting eller påfylling. Hva er best? De kan ikke brukes til å tette toaletter eller vasker. Du kan stole på høyhastighets håndtørker for å tørke hendene raskt. I motsetning til det man tror, ​​tar håndtørker og tørkepapir omtrent like lang tid å tørke hendene. Det tar et estimat på 10-12 sekunder å tørke hendene med tørkepapir. World Dryers SMARTdri -serie tørker også hendene på så lite som 10 sekunder. Håndtørkingsteknikker kan variere, men målet er å alltid tørke hendene grundig.

4. Overlegen sanitet

Våte hender kan spre 1000X flere bakterier enn tørre hender. CDC anbefaler å vaske hendene i omtrent 20 sekunder og tørke hendene heltsom en del av vårt beste forsvar mot spredning av infeksjon. Brukere må ofte skaffe seg papirhåndklær fra dispensere ved å berøre en spakstyrt enhet. Gi en overlegen tørkeløsning som er berøringsfri, rask og HEPA-filtrert. Renere enn Air ™ håndtørkere fjerner 99,97% av luftforurensningene, 0,3um eller større, fra luften for større sanitærforhold. Kan papirhåndklær gjøre det?

En innsats året rundt

Hvis toalettet ditt for tiden tilbyr papirhåndklær, tilbyr World Dryer en utmerket mulighet til å redusere bygningens karbonavtrykk året rundt. Gi brukerne en miljøvennlig måte å tørke hendene på. Neste generasjons håndtørkere fremmer bærekraft uten å gå på kompromiss med sanitæranlegget. I tillegg vil installasjonen hjelpe bygningen din med å spare penger og tjene potensielle LEED -kreditter. En enkel beslutning om å oppgradere til en papirløs løsning kan sende en krusning av positive effekter over hele planeten. Tross alt er endring i våre hender.

 

 

Tittel Type Størrelse Last ned
Brosjyre-info-Airforce.pdf PDF 1.05MB Last ned
Montering-Airforce.pdf PDF 389.04KB Last ned
Reservedeler-Airforce.pdf PDF 789.91KB Last ned