Tilbud
Håndtørker World Dryer VERDEdri ™ Turbo,Hvit - Overlegen hygiene gjennom HEPA-filtrering - KAMPANJE

Håndtørker World Dryer VERDEdri ™ Turbo,Hvit - Overlegen hygiene gjennom HEPA-filtrering - KAMPANJE

7.245,00 NOK 9.660,00 NOK

(ekskl. mva.)

Veil. salgspris 9.660,00 NOK (ekskl. mva.)


  • Kommer med HEPA filtreringssystem, renser lluften 99,97% for bakterier
  • Fjerner alle virus fra luften som passerer filteret
  • VERDEdri er ekstremt energieffektivt, benytter kun 950 watt strøm
  • Rask tørketid: Tørker hendene på så lite som 12 sekunder
  • Automatisk drift ved en automatisk infrarød sensor
  • Besparelse i forbruk kontra håndtørkepapir på hele 95% 
  • Tenk miljø - papir adjø!  
  • 5 års garanti 

 


Modell/varenr.: 100000
Vekt: 6 kg.
stk.

Anbefalt av WHO -  Forskning.no uttaler: De beste filtre, HEPA kan i praksis fjerne alle virus fra lufta som passerer filteret.
VERDEdri ™ er en høy hastighet (Turbo) håndtørker. Kommer med HEPA filtreringssystem som renser luften 99,97% for bakterier. Tørkeren er utstyrt med SteriTouch antibakteriell teknologi som hemmer veksten av bakterier, mugg og sopp på tørkerens overflater. VERDEdri ™ er ekstremt energieffektivt, benytter kun 950 watt strøm og er fleksibel da man kan justere mellom to hastigheter for å kontrollere luftstrømmen og lydnivået. Rask tørketid: Tørker hendene på så lite som 12 sekunder. Du får en besparelse i forbruk kontra håndtørkepapir på hele 99%. Farge: hvit. Verdens helseorganisasjon (WHO) foreslår en effektiv og sikker tørking med en elektrisk håndtørker eller papirhåndklær. Elektriske håndtørkere har mange fordeler i forhold til andre måter å tørke hender: De er svært effektive, og takket være HEPA-filtre og antibakterielle belegg er de veldig hygieniske. De er også mer miljømessig og økonomisk bærekraftige enn papir.

VERDEdri ™ er en høy hastighet (turbo) håndtørker. Med HEPA filtreringssystem og antibakteriell teknologi. VERDEdri er ekstremt energieffektivt, benytter kun 950 watt strøm. Er utstyrt med justerbar hastighets motor med kontroller-funksjon for å imøtekomme et kommersiell sanitærroms miljø.

Tørketid: 12 sek. Automatisk ADA kompatibel som forenkler installasjonen og reduserer installasjonskostnadene

Høy intensiv singel port dyse. Energieffektiv: Bruker kun 950 watt strøm. Utstyrt med HEPA-filter som renser luften minst 99,97% for bakterier og forurensninger

Justerbar 2 hastighets kontroll (fartskontroll) for å tilpasse tørketiden, lydnivå og energisparing

Inneholder SteriTouch antibakteriell teknologi som hemmer veksten av bakterier, mugg og sopp som forlenger håndtørkerens levetid

IP 24 rating - Beskyttelse mot skadelig vanninntrengning

Utskiftbare motorbørster som forlenger produkt levetiden. Slitesterk og vandalsikker. Utstyrt med automatisk infrarød sensor

Vekt: 4,4kg. Størrelse: 339mm-295mm-100m (HBD).  5 års garanti

Kast inn håndkleet: Hjelp til med å gjenopprette jorden vår med en papirfri løsning

Alejandra Edwards-Garcia, markedsanalytiker:

Visste du at papir-industrien er den femte største forbrukeren av energi? Det er riktig. Den bruker fire prosent av verdens energi. Det anslås at 253 liter bensin er nødvendig for å produsere ett tonn jomfruelig (nyfiber) papir.

Selv om de fleste papirvarer pleier å være resirkulerbare, er mange ting som tørkepapir ikke det. De fleste av disse varene er laget av resirkulert papirmasse som ikke kan gjenbrukes. Et stort globalt deponi-problem skyldes 254 millioner tonn tørkepapir som blir kastet hvert år.

Når verden går tilbake til sin normale drift, kan vi ikke gå tilbake til virksomheten som vanlig. Denne jorddagen 2021, la oss hedre temaet for Restore Our Earth ™ ved å gjøre små endringer i vår daglige drift. Endringer kan variere fra skogplanting til små, men viktige tiltak som opprydding eller til og med å begrense papirforbruket fra planeten vår. Sammen kan vi gjøre vår del i dag for en bedre morgen.

Oppgrader til papirløs for å få disse fire fordelene ved anlegget/firmaet.

1. Bærekraft

Her er den virkelige kostnaden for papir. Papirhåndklær-produksjon er dobbelt så energikrevende som håndtørkere og skaper flere klimagasser. Et tonn resirkulert papir forbruker 7000 liter vann, 360 liter olje, 158 millioner BTU -energier og 86 kilo forurensninger som går ut i atmosfæren. I løpet av levetiden vil bare en håndtørker produsere 3,0 tonn mindre CO2 enn produksjon av papirhåndklær. Til sammen kan World Dryer håndtørkere spare 250 000 trær på ett år.

 

2. Kostnadsbesparelser

Å spare trær kan også hjelpe deg med å spare penger. En mellomstor restaurant kan bruke opptil 3562,50 dollar (ca Nok kr 35648,-) på papir mot 28,90 dollar (ca Nok kr 289,-) på en håndtørker i løpet av et år. Spar opptil 99% med en papirløs løsning. Når det gjelder besparelser, er tid også penger. Papirhåndklær øker avfallsmengden i  virksomheten din, litt etter litt til man ser overfylte søppelkasser og som skaper mer arbeid for personalet ditt. Stol på en løsning som hjelper deg å spare tid, arbeid og penger.

3. Pålitelighet

Håndtørkere er en løsning som aldri går tom eller krever konstant utsetting eller påfylling. Hva er best? De kan ikke brukes til å tette toaletter eller vasker. Du kan stole på høyhastighets håndtørker for å tørke hendene raskt. I motsetning til det man tror, ​​tar håndtørker og tørkepapir omtrent like lang tid å tørke hendene. Det tar et estimat på 10-12 sekunder å tørke hendene med tørkepapir. World Dryers SMARTdri -serie tørker også hendene på så lite som 10 sekunder. Håndtørkingsteknikker kan variere, men målet er å alltid tørke hendene grundig.

4. Overlegen sanitet

Våte hender kan spre 1000X flere bakterier enn tørre hender. CDC anbefaler å vaske hendene i omtrent 20 sekunder og tørke hendene heltsom en del av vårt beste forsvar mot spredning av infeksjon. Brukere må ofte skaffe seg papirhåndklær fra dispensere ved å berøre en spakstyrt enhet. Gi en overlegen tørkeløsning som er berøringsfri, rask og HEPA-filtrert. Renere enn Air ™ håndtørkere fjerner 99,97% av luftforurensningene, 0,3um eller større, fra luften for større sanitærforhold. Kan papirhåndklær gjøre det?

En innsats året rundt

Hvis toalettet ditt for tiden tilbyr papirhåndklær, tilbyr World Dryer en utmerket mulighet til å redusere bygningens karbonavtrykk året rundt. Gi brukerne en miljøvennlig måte å tørke hendene på. Neste generasjons håndtørkere fremmer bærekraft uten å gå på kompromiss med sanitæranlegget. I tillegg vil installasjonen hjelpe bygningen din med å spare penger og tjene potensielle LEED -kreditter. En enkel beslutning om å oppgradere til en papirløs løsning kan sende en krusning av positive effekter over hele planeten. Tross alt er endring i våre hender.

 

 

 

Tittel Type Størrelse Last ned
Brosjyre-Info-VERDEdri.pdf PDF 768.99KB Last ned
Monteringsanvisning-VERDEdri.pdf PDF 431.17KB Last ned
Reservedeler-VERDEdri.pdf PDF 1.05MB Last ned