Produkter
  Filters
  Instillinger
  Søke

  Om oss

  Fra mars 2017 valgte vi å rendyrke salg av håndtørkere, hårfønere, stellebord og såpedispensere o.l. i et eget selskap. Tidligere ble dette markedsført under Lozen Industrier som fortsetter videre med salg av renholdsrekvisita og og renholdsmaskiner.

  Da Lozen Produkter nå også har overtatt representasjonen av den amerikanske produsenten World Dryer (verdens største produsent av håndtørkere) og i tillegg mangeårig salg/samarbeid med den danske importøren Dan Dryer, har vi idag Norges største utvalg i håndtørkere.

  VI KAN HÅNDTØRKERE!    Lozen har etter snart 20 år i bransjen, mange fornøyde kunder fordelt over store deler av Norge. 

  Kvalitet- og driftssikre maskiner som tilfredsstiller dagens krav til energi, hurtighet og rask tørking av hendene, kommer nå også med Hepa Filter som garanterer at hendene blir tilført en hygienisk, bakteriefri ren luft. Det er med tilfredshet vi ser denne positive utviklingen.

  Det gleder oss når vi ser små og store skoler, samt statlige bygg som ikke lenger tillater håndtørkepapir, men erstatter papirdispensere med håndtørkere. For det første sparer man de faste papir-kostnader med over 95%, men vi stopper også en stor forurenser i mange av våre offentlige og private bygg. Kravet og hensynet til miljøet har tvunget nasjonen og enkeltmennesker til å ta miljøet på alvor.

  Kravet til å redusere energi-forbruket øker i styrke på alle områder, også på håndtørkesektoren. Det har verdens største leverandør World Dryer etterkommet som den ledende produsent siden 1950, da den første håndtørkeren så dagens lys. Besparelsen i energiforbruket på de nye håndtørkerne er helt opp mot 88% sammenlignet med de tradisjonelle håndtørkerne på markedet. Den grønne linjen/skifte øker i styrke på alle områder i dagens samfunn. Man må tenke både energi, miljø og økonomi når vi nå bygger Norge videre frem i dette århundre.

  Økonomibesparelsen på å bruke håndtørker kontra håndtørkepapir, nærmer seg snart 95% til 99%. Er det rart at papirprodusentene blir "paniske" i sin omtale av håndtørkere. Det er betryggende at Lozen Produkter er godt rustet med et stort utvalg av håndtørkere som kan møte den stadig voksende etterspørselen.

  VI KAN HÅNDTØRKERE. Opplev vår kompetanse med besparelse både i miljø, hygiene, energi og økonomi. Vi ønsker på vårt språk: «Velkommen om bord».

  Lozen Produkter AS, salgsavdelingen

   

  Vi er stolte og glad i byen vår, se den korte "filmsnutten" på vår link: https://vimeo.com/207801308