STELLEBORD/CHANGING TABLE for offentlige miljøer

Stellebord til mange formål og offentlige brukersteder.

preload spinner

Her finner du et godt utvalg av vegghengte-, frittstående- og regulerbare stellebord for offentlige miljøer som feks kjøpesenter, sportshaller, bensinstasjoner, helsestasjoner, sykehus, barnehager, treningssenter m.m.

Stellebord er en viktig del av utstyret i mange offentlige miljøer, som sykehus, barnehager, kjøpesenter, flyplasser, bensinstasjoner, helsestasjoner, legekontorer, busstasjoner og mer. Stellebordene fra Lozen.no er spesielt utviklet for å gi en rask og effektiv måte å skifte bleier på, samtidig som de gir en hygienisk løsning som reduserer spredning av bakterier og virus.

Stellebordene fra Lozen.no er svært enkle å bruke og krever minimalt med vedlikehold. Lozen.no tilbyr et av Norges største utvalg av stellebord til alle formål, inkludert stellebordene Dry Baby og Genwec stellebord som kan slås sammen etter bruk. Dette gjør dem plassbesparende og ideelle for offentlige toaletter med begrenset plass til rådighet.

I tillegg til de sammenleggbare stellebordene, tilbyr Lozen.no også justerbare stellebord som gir barna muligheten til å krype oppå stellebordet uten å bli løftet av en voksenperson. Dette reduserer risikoen for belastningsskader og gir en mer behagelig opplevelse for både barn og voksne. Julie-, Norah- og Tobias stellebord er noen av de mest populære modellene som tilbys av Lozen.no. Disse stellebordene er utviklet for å gi en rask og effektiv måte å skifte bleier på, samtidig som de gir en hygienisk løsning som reduserer spredning av bakterier og virus.

Lozen.no tilbyr også andre modeller av stellebord, inkludert stellebord med innebygd papirdispenser og stellebord med antimikrobiell overflate. Disse modellene er også utviklet for å gi en rask og effektiv måte å skifte bleier på, samtidig som de gir en hygienisk løsning som reduserer spredning av bakterier og virus.