SÅPEDISPENSERE OG REFILLER

Lozen.no har et stort utvalg av såpedispensere tilpasset refiller eller til påfyll. Du kan velge mellom tradisjonell håndsåpe eller vår gode skumsåpe. Du finner såpedispensere til alle formål. Såpedispensere er enten produsert i plastmateriale eller i rustfritt stål. Her er et godt utvalg som du kan velge mellom. Se vårt store utvalg.

 

preload spinner

Såpedispensere er et viktig element for å opprettholde god hygiene og renslighet i ulike rom og offentlige bygninger. Hos lozen.no finner du et stort utvalg av såpedispensere som passer til alle typer miljøer, enten det er idrettsanlegg, svømmehaller, bedrifter, skoler, hoteller, restauranter eller hjemme.

En av våre mest populære såpedispensere er vår egen skumsåpedispenser, som er hygienisk og sikker. Denne såpedispenseren er laget av plastmateriale med BioProtect® antimikrobiell teknologi, som hindrer bakterier i å vokse på overflaten. Den har også et usynlig låsesystem, som gjør at du ikke trenger noen servicenøkkel for å åpne den. Den leveres med en 500 ml miljøvennlig skumsåpe refill, som gir hele 1250 doseringer. Skumsåpen er et godt valg for å spare vann, da du kan redusere vannforbruket med opptil 45 % ved å dispensere såpen før du skrur på vannet. Såpedispenseren har ingen drypp eller lekkasje, og er utstyrt med et nivåvindu som viser hvor mye såpe som er igjen. I tillegg har den en 5 års garanti, som viser at vi stoler på kvaliteten og holdbarheten til produktet.

Hvis du foretrekker en berøringsfri såpedispenser, har vi også flere alternativer for deg. Vi har såpedispensere som du kan fylle på med din egen såpe fra f.eks. en 5 liter beholder, eller såpedispensere som har en lukket refill som du enkelt kan bytte ut. Disse såpedispenserne er ideelle for å unngå krysskontaminering og smitte, da du ikke trenger å berøre dem for å få såpe. De er også enkle å rengjøre og vedlikeholde, og har et elegant og moderne design.

For de som ønsker en mer luksuriøs og stilfull såpedispenser, har vi også flere modeller som er laget av børstet stål eller AISI 304 rustfritt stålmateriale, med en matt sort finish. Disse såpedispenserne har en høy kvalitet og en lang levetid, og passer perfekt til vakre sanitærrom med smakfull design. De har også en stor kapasitet og en enkel betjening, som gjør dem praktiske og brukervennlige.

Uansett hva slags såpedispenser du leter etter, kan du finne det hos lozen.no. Vi har såpedispensere for alle behov og ønsker, og vi tilbyr rask levering og god service. Besøk vår nettside i dag og se vårt store utvalg av såpedispensere og andre produkter for hygiene og renhold.