HÅRFØNERE/HAIR DRYER

Hårfønere i alle utgaver. Fortrinnsvis til hoteller og offentlige brukersteder som svømmehaller, treningsstudioer, skoler, idrettsanlegg m.m.

preload spinner

Fortrinnsvis hårfønere til de professionelle brukersteder som idrettshaller, svømmehaller, treningssentre, badeland, skoler o.l.

I denne kategorien finner du både veggmonterte og regulerbare hårfønere.

Veggmonterte hårfønere er en praktisk og plassbesparende løsning for offentlige miljøer som hoteller, svømmehaller, treningssentre og skoler. Disse hårfønerne er designet for å tåle hyppig bruk og er enkle å montere på veggen. Lozen.no tilbyr et bredt utvalg av veggmonterte hårfønere, inkludert modeller fra K-MAX Vendaval, K-MAX Neptun og Airstyle Hårføner m/trykknapp.

Regulerbare hårfønere er en annen populær type hårføner som gir brukerne muligheten til å justere høyden tilpasset til enkelte brukers høyde fra barn til voksne personer.  Disse hårfønerne er ideelle for bruk i offentlige miljøer der det er behov for å tilpasse seg forskjellige høyder, hårtyper og stylings-behov. Lozen.no tilbyr et bredt utvalg av regulerbare hårfønere, inkludert modeller fra K-MAX Vendaval, AIRSTYLE Hårføner m/trykknapp og K-MAX Neptun.

Uansett hvilken type hårføner du velger, kan du være trygg på at Lozen.no tilbyr produkter av høy kvalitet som er designet for å tåle hyppig bruk og gi brukerne en god opplevelse. Ta en titt på vårt utvalg av hårfønere i nettbutikken vår og finn den perfekte hårføneren for dine behov. Vi er sikre på at du vil finne det du leter etter hos oss!

Lozen har også gode hårfønere til bruk på hoteller og overnattingssteder som motell og lignende. Se utvalget på våre hårfønere tilpasset hoteller og lignende brukersteder.