RENHOLDSMIDLER

Vi har et godt utvalg av alle typer renholds-midler og kjemi for alle renholds oppdrag. Se vårt gode utvalg. Alle renholds-midlene er miljø-sertifiserte og godkjent for bruk i Norge.

preload spinner

Takk for at du valgte Lozen.no for dine renholdsbehov. Vi har et bredt utvalg av renholdsmidler som er miljømerkede og fjerner effektivt alle former for smuss. Våre produkter er egnet for bruk i forskjellige rom og offentlige bygninger som idrettsanlegg, skoler, bedrifter, svømmehaller og mer.

Vårt utvalg av renholdsmidler inkluderer tepperens, skumdemper, vaskepulver, moppevaskepulver, All rent, dagligrent, glassrens, toalettrens, grovrent, håndrens, polishfjerner, polish, bonevoks, kraftrens, håndsåpe, sanitærrengjøring og skurecreme. Alle produktene våre er miljømerkede med EU-blomsten eller Svanen, og er trygge å bruke i alle typer rom og offentlige bygninger.

Tepperens er et effektivt middel for å fjerne flekker og smuss fra tepper og andre tekstiler. Kan også brukes til til å fjerne flekker fra møbler og andre polstrede overflater. Vaskepulver og moppevaskepulver er ideelle for rengjøring av mopper og tekstiler. All rent og dagligrent er gode alternativer for daglig rengjøring av alle typer overflater. Glassrens er perfekt for å rengjøre vinduer og speil, mens toalettrens og sanitærrengjøring er gode alternativer for rengjøring av toaletter og andre sanitære installasjoner. Grovrent og kraftrens kan brukes til å fjerne tøff smuss og fett fra kjøkkenflater og andre overflater. Polishfjerner og polish er gode alternativer for å gi gulv og andre flater en blank og glatt overflate. Bonevoks kan brukes til å gi overflater en blank og beskyttende overflate. Håndrens er et effektivt middel for å fjerne smuss og bakterier fra hendene, mens skurecreme kan brukes til å fjerne smuss og flekker fra kjøkken- og baderomsflater.

Vi håper at vårt utvalg av renholdsmidler vil møte dine behov og forventninger. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å velge det riktige produktet for dine behov, er du velkommen til å kontakte oss når som helst.