GULVMATTER

Stort utvalg av alle type gulvmatter

preload spinner

I vårt matte-sortiment finner du alt fra stoff-matter, avskrapnings-matter, avlastnings-matter og børster til skraperister.

INNGANGS -MATTER FOR BÅDE UTE OG INNE

Inngangspartier trenger en god inngangs matte som samler opp vann, skitt og grus. LOZEN Produkter har slitesterke gulvmatter i mange størrelser. De er både praktiske og produsert i fin design. Du kan velge en matte med forskjellige størrelser slik at du kan bestemme selv utformingen etter inngangen til ditt brukersted.

ROBUSTE GUMMI- OG NYLONS MATTER

LOZEN'S inngangs matter for utendørs bruk er slitesterke og perfekte for bruk ved sterkt trafikkerte innganger. Mattene i naturgummi til utendørs bruk har drenering og har en sklisikker overflate. De passer like godt på alle typer underlag. Gummi-matten hindrer at smuss trekkes inn i bygningen og den kan raskt skylles av ved rengjøring. Våre matter passer ypperlig for kafeer, kontorer, boliger og lignende innganger med god trafikk. Den absorberer noe fukt og skraper effektivt bort smuss. Matten rengjøres enkelt ved hjelp av en støvsuger. Mattene fås i mange forskjellige størrelser.

SLITESTERKE ENTRE MATTER

LOZEN Produkter's entre-matter passer utmerket for innganger med høy trafikk. Fra skoler, varehus, idrettshaller og kjøpesenter. Mattens sterke garn absorberer effektivt både smuss og fukt. Matten stopper smuss og gir godt renhold ved inngangene til alle bygg. Den sterke undersiden som er produsert av nitril-gummi, hindrer matten i å skli rundt på gulvet. Matten tåler maskinvask for mer grundig rengjøring. Kan også støvsuges eller raskt skylles av med vann eller høytrykksspyling. Våre inngangs matter finnes i forskjellige størrelser. Velg den som passer best til ditt brukersted.