DISPENSERE FOR HÅNDTØRKEPAPIR

Her finner du vårt utvalg på dispensere til håndtørkepapir 

preload spinner

Her finner du topp kvalitet i rustfritt stål m/børstet design. Flere typer dispensere i forskjellige plastmaterialer m/noen forskjellige farger. Merk deg at ved mørke farger ser du alt av støv mye lettere. Det er jo “renholdernes verste fiende”.

Lozen.no tilbyr et bredt utvalg av dispensere for tørkepapir i både plast og rustfritt stål. Disse dispenserne er enkle å bruke og krever minimalt med vedlikehold.

Tørke papir-dispensere kan brukes overalt hvor det er behov for håndtørk, brukersteder som barnehager, kjøpesenter, flyplasser, bensinstasjoner, helsestasjoner, legekontorer, busstasjoner med flere. Disse dispenserne gir en hygienisk løsning. 

Flere kunder velger børstet rustfrie stål-dispensere for å få et litt høyere nivå på interiøret på sanitær-rommet. Lozen.no tilbyr et stort utvalg av baderomsprodukter til sanitærrom, inkludert tørkepapir dispensere i rustfritt stål. Disse dispenserne er laget av høykvalitets materialer og er utviklet for å gi en lang levetid.

Lozen.no tilbyr også såpe dispensere med innebygd antimikrobiell overflate. Disse modellene er utviklet for å gi en hygienisk løsning som reduserer spredning av bakterier og virus. Se vårt store utvalg på såpedispensere.