DESINFEKSJON

Produkter til desinfeksjon av hender og overflater. 

preload spinner

Lozen.no tilbyr et bredt utvalg av desinfeksjonsmidler som kan bidra til å stoppe spredning av Covid-19 og lignende virus. Disse midlene er et godt alternativ til såpe og vann når det ikke er tilgjengelig, og kan brukes på hender og utsatte overflater for å hindre smitte av bakterier og virus.

Lozen.no tilbyr også et stort utvalg av dispensere, både automat- og manuelle dispensere. Komplette gulvstativer med berøringsfrie automat-dispensere for desinfisering benyttes på sykehus, helsestasjoner, butikker, skoler, idrettsanlegg og mer. Lozen.no tilbyr også gulvstativ med teststasjon m/termometer for måling av feber og automat-dispenser for desinfeksjonsmiddel.

Automat-dispenserne fra Lozen har den egenskapen at desinfeksjonsmiddelet sprayes i hendene, noe som unngår drypp på gulv og inventar som kan skade interiøret. Lozen markedsfører også en beltedispenser for desinfisering som er blitt populær blant sjåfører og ansatte i restaurantbransjen.

Lozen.no tilbyr også desinfeksjonsmidler med antibakterielle egenskaper som dreper eller inaktiverer mikroorganismer. Disse midlene inneholder aktive ingredienser som alkoholer, hydrogenperoksid og kloramin, og er ment til utvortes bruk. Midler til bruk på hud tilsettes ofte glyserol for å hindre at huden blir uttørret.